Suc de iarbă de grâu – sângele verde

Sucul din iarbă de grâu reprezintă una dintre cele mai bogate surse de de vitamine și minerale. Studiile arată că sucul de iarbă de gâu conține peste 100 de elemente de care omul are nevoie, printre acestea se numără vitamina A, complexul de vitamine B, C, E and K.

Proprietățile miraculoase ale sucului de iarbă de grâu, sunt datorate conținutului de clorofilă, în proporție de 70%.

Dr. Birscher, cercetator, a numit clorofila „puterea concentrata a soarelui”. El a spus „clorofila sporeste functia inimii, afecteaza sistemul vascular, intestinele, uterul si plamanii”.

Care sunt beneficiile sucului de iarbă de grâu?

  1. Previne îmbătrânirea prematură: Clorofila reprezintă un scut împotriva radicalilor liberi, vinovați de îmbătrânirea celulelor.
  2. Clorofila distruge depozitele de droguri sau de medicamente stocate în organism.
  3. Detoxifică organismul;
  4. Favorizează dezvoltarea celulelor roșii;
  5. Neutralizează toxinele din organism;
  6. Oxigenează creierul;
  7. Controlează obezitatea, stimulând funcția glandei tiroide;
  8. Ofră strălucirea naturală a pielii;
  9. Reprezintă prietenul sistemului circulator, ajută la scăderea presiunii arteriale și imbunătățește circulația;
  10. Menține culoarea părului și încetinește încărunțirea;
  11. Îmbunătățește digestia;
  12. Inhibă dezvoltarea tumorilor;
  13. Abundența de minerale alcaline transformă corpul într-un mediu alcalin, în care boala nu se poate dezvolta.
  14. Scoate metalele grele din sânge;

Retete suc de iarbă de grâu:

  • R8: Măr și iarbă de grâu;
  • R14: Ananas, măr și iarbă de grâu