Suc de țelină, măr, morcov

Izvor de vitamine, enzime și minerale sucul de țelină, măr, morcov reprezintă un ajutor de nădejde pentru menținerea sănătății organismului uman. Acest suc este un tratament natural pentru o multitudine de afectiuni de la cele mai usoare pana la cele mai grave.

Beneficiile țelinei pentru organism:

Țelina este o sursă importantă de  vitamia B1, B2, B6, și C, potasiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, sodiu, acid folic și aminoacizi esențiali. Sucul de țelină ajută la detoxifierea organismului, având în același timp efecte: antiinflamatorii, antidepresive si antibiotice. Sucul de țelină reprezintă un medicament natural pentru o multitudine de afecțiuni ale organismului precum: cancer, colesterol, infertilitate, hipertensiune, reumatism.

Beneficiile mărului pentru organism:

„Un măr pe zi ține doctorul departe”, această zicală este adevărată datorită vitaminelor și mineralelor care se găsesc în compoziția mărului. Printre acestea de identifică vitaminele A și C, calciu, potasiu, fier, fosfor, antioxidanți și acid folic. Sucul de mere este responsabil de sănătatea oselor, previne îmbolnăvirea sistemului circulator, îmbunătățește imunitatea, reduce colesterolul.

Beneficiile morcovilor pentru organism:

Morcovul, una dintre cele mai cunoscute legume, reprezintă un superaliment datorită vitaminelor și mineralelor regăsite în compoziția sa. Morcovul, izvor de vitamina A, conține și nutrienți precum: vitamina K, C, B6, B1, B3, fibre, potasiu, mangan, magneziu, fosfor, acid folic. Sucul de morcov protejează sistemul optic, susține creșterea unghiilor și a părului, protejează cavitatea bucală, menține sănătatea sistemului nervos.

Sucul de țelină, măr, morcov conține fructe și legume care lucrează ca un tratament natural pentru susținerea sănătății, vitalității și fumuseții organismului.

  • reglează sistemul hormonal, (datorită hormonilor vegetali regăsiți în țelină), fiind recomandat în caz de infertilitate;
  • relaxează sistemul nervos, îmbunătățește memoria și reduce efectele negative ale stresului, tratează insomniile;
  • luptă împotriva dezvoltării celulelor tumorale deoarece reduce efectele negative ale radicalilor liberi;
  • menține săntatea sistemului circulator, oferă elasticitate vaselor de sânge, scade tensiunea arterială;
  • menține frumusețea naturală a organismului, reduce acneea, oferă strălucire, întărește și stimulează creșterea părului și a unghiilor;
  • îmbunătățește sistemul imunitar, datorită conținutului ridicat de vitamina C;
  • protejează sistemul optic și îmbunătățește vederea pe timpul nopții, datorită conținutului bogat de betacaroten;
  • întărește sistemul osos, menține densitatea oaselor datorită vitaminei K și borului;
  • ajută la eliminarea toxinelor din organism prevenind formarea pietrelor la rinichi;