Apă vie – alcalină

Numim apă vie alcalină apa filtrată, purificată, ionizată, îmbunătățită cu  antioxidanți -ORP, care are un PH mai mare de 7, în  cazul nostru, PH este de 8.5. În urma acestor procese,  din apă sunt eliminate 99,99% din metalele grele și produșii chimici, responsabili pentru dezvoltarea celulelor tumorale. 

Apa alcalină cu PH de 8.5 este de sute de ori mai alcalină decât apa de la robinet (scara ph-ului este logaritmică). Consumul apei alcaline cu PH de 8.5 ajută la eliminarea acidozei și supaacidozei din organism, mediu prielnic dezvoltării bolilor precum: cancer, diabet, boli ale sistemului circulator, boli ale sistemului osos, boli ale sistemului nervos

Apa vie – alcalină conține ioni de hidroxil, care au proprietăți antioxidante și antiinfamatorii, oferind protecție împotriva stresului oxidativ și a îmbătrânirii premature.

Care este legătura dintre apa vie – alcalină și cancer?

Apa vie – alcalină aduce un aport mare de oxigen organismului. Cancerul, boala de temut a zilelor noastre, se instalează în momentul în care celelele sunt lipsite de oxigen. Celulele canceroase trăiesc și se multiplică în lipsa oxigenului, numindu-se celule anaerobe.

 Dr. Otto Warburg, laureat al premiului Nobel pentru Medicină și Fiziologie în 1931, a descoperit cauza primară a cancerului.  Acesta a demonstrate că celulele lipsite de oxigen pe termen lung se vor transforma în celule canceroase, care se vor multiplica necontrolat. Acesta susține:

”Cancerul, mai presus de toate bolile, are nenumărate cauze secundare, dar există o singură cauză primara: Cauza primara a cancerului este înlocuirea respirației normale de oxigen a celulelor organismului prin respiratie anaeroba.„

Alte beneficiile apei alcaline:

  • neutralizează efectele negative ale radicalilor liberi
  • previne îmbătrânirea prematură;
  • contribuie la menținerea densității osoase;
  • detoxifică organismul;
  • ajută la scăderea colesterolului rău;
  • aduce un aport mare de energie;
  • intensifică procesul de slăbire;

.