Suc de sfeclă roșie – Izvor de sănătate

Sfecla roșie, supranumită “protectoarea ficatului” este recunoscută pentru proprietățile sale miraculoase asupra organismului. Sursă inepuizabilă de vitamina B, mangan și potasiu, sfecla roșie, previne apariția mai multor boli ale sistemului circulator.

Sucul de sfecla roșie este recomandat de medici  drept tratament pentru cancerul de plămâni. Această băutură împiedică dezvoltarea celulelor cancerose, fiind recomandată adjuvant în prevenirea și tratarea oricărui tip de cancer.

Beneficii consumului de suc de sfeclă:

tratează afecțiunile rinichilor, ficatului, vezicii biliare și splinei datorită efectului puternic purificator;

ajută în procesul de detoxifiere al organismului, experții recomandă acest suc persoanelor care doresc să își purifice sângele de toxinele dăunătoare;

→ reglează tensiunea arterială;

→ previne îmbolnăvirea cancerului la stomac, colon, creier și plămâni;

→ previne varicele, deoarece sfecla roșie are capacitatea uimitoare de  elasticitate;

doza mare de magneziu conținută previne formarea cheagurilor de sange din organism;

→ recomandat în afecțiunile glandei tiroide, datorită consumului ridicat de iod;

→  obezitate – îmbunătățește funcțiile metabolismului, iar corpul va arde excesul de grăsime;

Rețete suc de sfeclă roșie:

  • Suc de sfeclă roșie și lămâie;
  • Suc de sfeclă roșie, măr, morcov;
  • Suc de sfeclă roșie, morcov, țelină;
  • Suc de sfeclă roșie, grapefruit, portocală, morcov, căpșune.

Suc natural, preparat pe loc Șebeș – Înfruptă-te direct din natură!

Sucul de citrice – „veritabil remediu anticancer”

Sucul de citrice reprezintă aroma copilariei, motiv de zambet si bucurie. Cu un gust desăvârșit, citricele sunt recunoscute pentru beneficiile lor asupra organismului, consumul regulat de suc de citrice ajutand la buna functionare a organismului.

Beneficiile sucului de citrice:

  • previne cancerul: conține limonoizi citrici, substanțe care luptă împotriva mai multor tipuri de cancer, printre care se numără melanomul, cancerul pulmonar, cancerul mamar, cancerul stomacal si cancerul de colon
  • reduce riscul formării calculilor renali și al instalării bolilor de rinichi;
  • reduce riscul de cancer hepatic;
  • diminuează nivelul de colesterol;
  • conținutul ridicat de potasiu, contribuie la menținerea funcției cardiace în parametri optimi;
  • întărește sistemul imunitar, prin ponderea mare de vitamina C conținută;
  • reglează presiunea arterială și menține sănătatea și frumusețea pielii;
  • este recomandat în cazul curelor de slăbire;
  • scade riscul de osteoporoză;

Sucuri naturale

Sucurile naturale sunt o buna sursa de vitamine. Intr-o lume in care traim pe fuga, un suc natural proaspat stors iti aduce aportul de vitamine necesar zilelor obositoare.

Sucurile naturale din legume si fructe au beneficii miraculoase asupra organismului, de la imbunatatirea aspectului pielii pana la prevenirea si tratarea celor mai necrutatoare boli, precum cancerul. Aceste proprietati desavarsite ale sucurilor de fructe si legume deriva din continutul lor bogat in antioxidanti, vitamine, minerale si fibre.

Principalele beneficii ale sucurilor sunt:

  • imbunatatesc starea generala a organismului;
  • faciliteaza pierderea in greutate;
  • aprovizioneaza organismul cu o cantitate semnificativa de antioxidanti;
  • contribuie la regenerarea celulara;
  • purifica organismul;
  • combate stresul si ajuta la restabilirea electrolitilor;
  • blocheaza actiunile cauzatoare de cancerale multor agenti poluanti;