Suc de măr, ananas și lapte de cocos

Sucul de măr, ananas și lapte de cocos reprezintă un mix exotic, ce furnizează organismului mineralele și vitaminele necesare pentru a face față provocărilor zilnice.

Mărul

Cu numeroase valențe, simbol al cunoașterii binelui și răului, mărul, este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate fructe în rândul consumatorilor.

Mărul, fructul „de aur” din basmele lui Ispirecu, ar trebui să fie nelipsit din alimentația noastră, deoarece în conținutul său se găsesc cele mai importante elemente nutritive. ( Polivitaminele C, A, B1, B2, PP, săruri minerale, acizi grași și zaharuri).

Efecte terapeutice ale merelor:

 • facilitează digestia
 • fortifică sistemul imunitar;
 • energizează organismul;
 • luptă împotriva celulelor tumorale;
 • previne apariția bolilor degenerative ( Alzheimer, Parkinson )
 • reduce colesterolul rău;
 • îmbunătățește sistemul circulator;

Ananasul

Cu origini în America, anansul este un fruct tropical cu un conținut bogat în vitamine, minerale și antioxidanți necesari pentru buna funcționare a organismului.

Proprietățile curative ale ananasului:

 • conținutul bogat în mangan susține sănătatea sistemului osos;
 • luptă împotriva tumorilor și inflamațiilor din organism, datorită conținutului de bromelină;
 • menține sănătatea sistemului optic;
 • îmbunătățește digestia;
 • menține elasticitatea și fermitatea pielii;

Laptele de cocos înnobilează combinația dintre măr și ananas. Astfel sucul de măr, ananas și lapte de cocos reprezintă o infuzie de sănătate cu un gust desăvârșit.

Suc de citrice – Infuzie de vitamina C

Vrei o siluetă de invidiat? Piele curată și luminoasă? Sucul de citrice este ceea ce ai nevoie. Fie el din portocale, din grapefruit, din lămâi sau combinat, sucul de citrice aduce aportul de vitamine si minerale necesar pentru buna funcționare a organismului.

Citricele sunt o sursă importantă de vitamina C, complexul de vitamine B, vitamina E, vitamina K, acid folic și minerale: calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, zinc, potasiu, sodiu.

Sucul de citrice este un înlocuitor ideal al cafelei de dimineață. Conținutul bogat, aroma puternică și revigorantă a acestuia oferă energia necesară organismului.

Organismul uman nu poate produce vitamina C. Aceasta este hidrosolubilă și nu este reținută de corp. De aceea organismul are nevoie de o aprovizionare permanentă pentru a păstra o concentrație adecvată la nivel celular si sanguin. Vitamina C, împreună cu alți nutrienți importanți conținuți de citrice, joacă un rol important în reducerea riscului de apariție a bolilor cronice. Un nivel scăzut de vitamina C a fost asociat cu creșterea mortalității, cu precădere din cauza cancerului și a afecțiunilor cardiovasculare.”( Dr. Steven G. Pratt, “Super Alimente Rx”)

Care sunt beneficiile sucului de citrice pentru organism?

 1. Previne răcelile de sezon: cu un conținut bogat de vitamina C, citricele fortifică funcțiile sistemului imunitar, oferind protecție împotriva răcelilor de sezon. În aceeași măsură, vitamina C luptă împotriva infecțiilor.
 2. Luptă împotriva cancerului: conținutul bogat de limonoizi citrici oferă protecție împotriva mai multor tipuri de cancer printre care: melanomul, cancer  hepatic, cancer de stomac, cancerul de colon;
 3. Oferă un aspect îngrijit pielii: datorită conținutului bogat de antioxidanți și vitamina C, sucul de citrice oferă un aspect îngrijit pielii, previn îmbătrânirea prematură și apariția ridurilor.
 4. Ajută la sănătatea inimii: potasiul, mineral cu rol important pentru buna funcționare a organismului, susține activitatea inimii în parametri normali. (Deficiența de potasiu susține instalarea bolilor inimii)
 5. Aliatul curelor de slăbire: sucul de citrice stimulează metabolismul și reduce pofta de mâncare. Un pahar de suc de citrice băut dimineața furnizează energia necesară  unei zile.
 6. Prietenul sistemului optic: cantitățile considerabile de carotenoizi ajută la menținerea sănătății sistemului optic, prevenond în același timp degenerarea musculară.
 7. Previne formarea pietrelor la rinichi și instalarea bolilor renale.

Apă vie – alcalină

Numim apă vie alcalină apa filtrată, purificată, ionizată, îmbunătățită cu  antioxidanți -ORP, care are un PH mai mare de 7, în  cazul nostru, PH este de 8.5. În urma acestor procese,  din apă sunt eliminate 99,99% din metalele grele și produșii chimici, responsabili pentru dezvoltarea celulelor tumorale. 

Apa alcalină cu PH de 8.5 este de sute de ori mai alcalină decât apa de la robinet (scara ph-ului este logaritmică). Consumul apei alcaline cu PH de 8.5 ajută la eliminarea acidozei și supaacidozei din organism, mediu prielnic dezvoltării bolilor precum: cancer, diabet, boli ale sistemului circulator, boli ale sistemului osos, boli ale sistemului nervos

Apa vie – alcalină conține ioni de hidroxil, care au proprietăți antioxidante și antiinfamatorii, oferind protecție împotriva stresului oxidativ și a îmbătrânirii premature.

Care este legătura dintre apa vie – alcalină și cancer?

Apa vie – alcalină aduce un aport mare de oxigen organismului. Cancerul, boala de temut a zilelor noastre, se instalează în momentul în care celelele sunt lipsite de oxigen. Celulele canceroase trăiesc și se multiplică în lipsa oxigenului, numindu-se celule anaerobe.

 Dr. Otto Warburg, laureat al premiului Nobel pentru Medicină și Fiziologie în 1931, a descoperit cauza primară a cancerului.  Acesta a demonstrate că celulele lipsite de oxigen pe termen lung se vor transforma în celule canceroase, care se vor multiplica necontrolat. Acesta susține:

”Cancerul, mai presus de toate bolile, are nenumărate cauze secundare, dar există o singură cauză primara: Cauza primara a cancerului este înlocuirea respirației normale de oxigen a celulelor organismului prin respiratie anaeroba.„

Alte beneficiile apei alcaline:

 • neutralizează efectele negative ale radicalilor liberi
 • previne îmbătrânirea prematură;
 • contribuie la menținerea densității osoase;
 • detoxifică organismul;
 • ajută la scăderea colesterolului rău;
 • aduce un aport mare de energie;
 • intensifică procesul de slăbire;

.

Suc de țelină, măr, morcov

Izvor de vitamine, enzime și minerale sucul de țelină, măr, morcov reprezintă un ajutor de nădejde pentru menținerea sănătății organismului uman. Acest suc este un tratament natural pentru o multitudine de afectiuni de la cele mai usoare pana la cele mai grave.

Beneficiile țelinei pentru organism:

Țelina este o sursă importantă de  vitamia B1, B2, B6, și C, potasiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, sodiu, acid folic și aminoacizi esențiali. Sucul de țelină ajută la detoxifierea organismului, având în același timp efecte: antiinflamatorii, antidepresive si antibiotice. Sucul de țelină reprezintă un medicament natural pentru o multitudine de afecțiuni ale organismului precum: cancer, colesterol, infertilitate, hipertensiune, reumatism.

Beneficiile mărului pentru organism:

„Un măr pe zi ține doctorul departe”, această zicală este adevărată datorită vitaminelor și mineralelor care se găsesc în compoziția mărului. Printre acestea de identifică vitaminele A și C, calciu, potasiu, fier, fosfor, antioxidanți și acid folic. Sucul de mere este responsabil de sănătatea oselor, previne îmbolnăvirea sistemului circulator, îmbunătățește imunitatea, reduce colesterolul.

Beneficiile morcovilor pentru organism:

Morcovul, una dintre cele mai cunoscute legume, reprezintă un superaliment datorită vitaminelor și mineralelor regăsite în compoziția sa. Morcovul, izvor de vitamina A, conține și nutrienți precum: vitamina K, C, B6, B1, B3, fibre, potasiu, mangan, magneziu, fosfor, acid folic. Sucul de morcov protejează sistemul optic, susține creșterea unghiilor și a părului, protejează cavitatea bucală, menține sănătatea sistemului nervos.

Sucul de țelină, măr, morcov conține fructe și legume care lucrează ca un tratament natural pentru susținerea sănătății, vitalității și fumuseții organismului.

 • reglează sistemul hormonal, (datorită hormonilor vegetali regăsiți în țelină), fiind recomandat în caz de infertilitate;
 • relaxează sistemul nervos, îmbunătățește memoria și reduce efectele negative ale stresului, tratează insomniile;
 • luptă împotriva dezvoltării celulelor tumorale deoarece reduce efectele negative ale radicalilor liberi;
 • menține săntatea sistemului circulator, oferă elasticitate vaselor de sânge, scade tensiunea arterială;
 • menține frumusețea naturală a organismului, reduce acneea, oferă strălucire, întărește și stimulează creșterea părului și a unghiilor;
 • îmbunătățește sistemul imunitar, datorită conținutului ridicat de vitamina C;
 • protejează sistemul optic și îmbunătățește vederea pe timpul nopții, datorită conținutului bogat de betacaroten;
 • întărește sistemul osos, menține densitatea oaselor datorită vitaminei K și borului;
 • ajută la eliminarea toxinelor din organism prevenind formarea pietrelor la rinichi;

Suc de anans, kiwi, măr, mentă (ghimbir)

Sucurile naturale preparate pe loc reprezintă una dintre cele mai la îndemână metode de energizare, detoxifiere și efecte uimitoare în tratarea unei multitudini de afecțiuni și dezechilibre ale organismului.

Sucul de ananas, kiwi, măr, mentă (ghimbir) reprezintă o metodă excelentă de a-ți lua energia din bunătatea fructelor proaspete. Cu un conținut bogat de vitamine și minerale, acest suc este un tonic ideal pentru sistemul nervos.

Ananasul

În compoziția ananasului se găsește toată gama de vitamine A, B, C, E, acid citric, acid malic, iod, magneziu, potasiu, fosfor, calciu,  mangan, sulf, fier, zaharoză, glucoză, celuloză și cantități semnificative de bromelină. (Bromelina reprezintă o enzimă cu puternice efecte antiinflamatoare)

Kiwi

Kiwi reprezintă o sursă excelentă de vitamina C, dar conține cantități semnificative de vitamina A, E, K, betacaroten, magneziu, cupru, fosfor, fibre, potasiu și acid folic.

Mărul

Cu un gust plăcut, mărul conține vitaminele A, B1, B2, C si substante nutritive ca magneziu, fosfor, fier si potasiu.

Suc natural de ananas, kiwi, măr, mentă – Farmacia naturii

Beneficiile sucului de ananas, kiwi, măr, mentă (ghimbir)

 • ajută la prevenirea cancerului datorită conținutului ridicat de bromelină și vitamina C, care diminuează efectele radicalilor liberi;
 • ajută la sănătatea oaselor, datorită conținutului ridicat de mangan, care menține densitatea osoasă, și scade riscul apariției asteoporozei;
 • îmbunătățește digestia datorită conținutului ridicat de enzime printre care se identifică bromelina.
 • reprezintă un tonic ideal al sistemului nervos, datorită conținutului de triptofan și serotonoină care ajută la tratarea depresiilor, dar și la îmunătățirea memoriei;
 • fortifică sistemul imunitar datorită conținutului ridiacat de vitamina C. Astfel acest suc reprezintă un aliat de nădejde în tratarea răcelilor de sezon, a gripei și a problemelor sistemului respirator;
 • luptă împotriva formării cheagurilor de sânge;
 • ajută la detoxificarea și purificarea organismului;
 • reduce nivelul de colesterol;

Sucul de ananas, kiwi, măr, mentă (ghimbir) reprezintă un depozit de vitamine și minerale necesare pentru buna funcționare a organismului.